Home Concerts
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Concerts

GINA & GUILLEM

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte, 16 de març a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:Aquest duo format per Gina Berenguer a la veu i Guillem Jubany a la guitarra interpretaran versions de temes pop/rock d'artistes com Adele, Ben Harper, Jack Johnson, Corinne Bailey Rae, Amy Winehouse, Russian Red... També interpretaran standards de jazz i bossanova.
Gina Berenguer és una jove cantant amb un talent sorprenent, amb una veu que no deixa indiferent, càlida, neta, directa i amb molt de soul. L'acompanya a la guitarra Guillem Jubany, músic professional i amb una llarga trajectòria amb el seu instrument.

Gina Berenguer - veu.
Guillem Jubany - guitarra.

Es faran dos passes: un a les 12:30 i l'altre a les 13:30.

entrada lliure.

 

IRISH CORNER

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 17 de març a partir de les 12:30 del migdia,
concert-vermut:

Irish Corner és una formació folk inspirada principalment en la música tradicional irlandesa i un punt de retrobament entre uns músics que arriben de llocs tan diversos com Irlanda, Itàlia, País Vasc, Andalusia i Catalunya.

Aquest trobament de cultures és el que confereix a Irish Corner sensibilitat i personalitat per a crear un so propi, enllaçant melodies tradicionals irlandeses amb sons d'altres llocs com Galícia, Itàlia o Canadà, entre altres.

Irish Corner convida l'espectador a convertir-se en participant a través de les cançons i balls. D'aquesta manera les seves actuacions no són només concerts sinó festes on la música i els balls són l'excusa per a generar emocions i alegries compartides.


MOYA SANDS (Irlanda): Violí, veu.
ALBERT PAMIES (Barcelona): Bouzuki, guitarra.
MONTSE RODRIGUEZ (Barcelona): Violí.
JOSEBA M. RIVERO (Pais Vasc): Bodhran.
MANUEL MENDEZ (Córdoba): Banjo, mandolina, veu. 

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

Nut Crackers i Sqalos

Correu electrònic Imprimeix PDF

Divendres, 8 de març, a les 10 del vespre, concert:

L'any passat vam oferir un concert a El Siglo juntament amb el grup Nut Crackers. Aquella experiència ens va deixar tan bon gust de boca que aquest any repetim.
En aquesta ocasió compartiran escenari el grup Nut Crackers i Squalos, oferint una selecció del millor del seu repertori, abarcant estils musicals des del swing a la cançó italiana al pop i rock dels 60s, 70s i 80s.
Us hi esperem!
 

ROCIO FAKS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 10 de març a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:La cantant argentina Rocio Faks, juntament amb un trio jove però molt actiu en l’escena del jazz català format pel pianista Nestor Gimenez i el contrabaixista Martin Leiton presentaran un repertori d’estandards, apart de melodies folk de compositors com Paul Simon o Burt Bacharach. 


Rocio Faks – veu.
Nestor Gimenez – piano.
Martin Leiton – contrabaix.
 
Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.
 
entrada lliure.

Web de la cantant Rocio Faks

 

ANA CRISTINA WERRING

Correu electrònic Imprimeix PDF
Dissabte, 6 d'abril, a partir de les 12.30 del migdia, Concert-Vermut:Ana Cristina Werring, acompanyada com sempre del pianista Arrigo Tomassi, oferirà un recital dels grans èxits de la cançó francesa amb temes d'artistes com Brel, Piaf, Moustaki o Barbara i grans temes com C'est si bon, Sans bagage, Je m'en fous pas mal, Rayito de luna, On the sunny side of the street...

ANA CRISTINA WERRING Nascuda a Barcelona però de descendència noruega, s'inicia en el món de la cançó influenciada pols cantautors francesos de les dècades dels '60 y '80 (Ferré, Brel, Moustaki, Gainsbourg Prévert, etc...), i especialment per la força i la poesia de la cançó de Barbara.
Al 1995 entra, ja professionalment, en el món de la cançó, actuant com a solista al "Círcol Maldà", on sembra l'entusiasme del públic i de la crítica especialitzada i grava el seu primer CD allà: "Una noche en el Círculo".
La innata musicalitat, la bellesa del color de la seva veu, la seva dicció i sensibilitat unides a un profund coneixement dels idiomes francès, anglès i alemany la fan una intèrpret idònia per a transmetre en aquest exquisit estil de música la màgia d'unes cançons en les que amor i desamor, nostàlgia i alegria, odi i tendresa, teixeixen un delicat i harmònic tapís en el que s'hi troba, subtilment barrejada, tota la complexitat dels sentiments humans.

ANA CRISTINA WERRING: voz
ARRIGO TOMASI: piano

entrada lliure