Home Concerts
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Concerts

ELS ESCARABATS

Correu electrònic Imprimeix PDF
Dissabte, 23 de març a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

La proposta musical d’aquesta banda ja amb uns anys de trajectòria a l’esquena és la d’interpretar The Beatles de la forma que ho faria qualsevol intèrpret clàssic, amb fidelitat al compositor, interpretant, vivint la música des de dins cap a fora, donant una part molt important a les veus (donada la procedència del món de la lírica dels cantants). Es reivindica que The Beatles són ja classics, després de 50 anys. Existeix el projecte de conmemorar de forma successiva i cronològica, en la coincidència dels 50 anys de cada esdeveniment durant els propers 9 anys tots els concerts, gravacions i viatges que van fer els Fab Four.

Joan Carles Català - veu solista.
Lluís Moreno - piano, guitarra rítmica, veu.
Joan Alba - guitarra solista, veu.
Wolfgang Lepp - baix, veu.
Toni López - bateria, percussió. 

Es faran dos passes: un a les 12:30 i l'altre a les 13:30.

entrada lliure

 

JORDI BONELL & ALBERT VILA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 24 de març a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

 
Aquest projecte és un duet de guitarristes en el que dues generacions es troben en un punt en comu: el seu instrument. Jordi Bonell guitarrista consagrat en l'escena musical del país i l'Albert Vila, guitarrista emergent de les noves generacions. Aquests dos guitarristes miren cap a un mateix horitzó i ens oferiran un recull de temes propis i d'estandards de jazz que serà el punt de partida per deixar que la creativitat i els saber fer d'aquests dos grans músics doni els seus resultats.

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

GINA & GUILLEM

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte, 16 de març a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:Aquest duo format per Gina Berenguer a la veu i Guillem Jubany a la guitarra interpretaran versions de temes pop/rock d'artistes com Adele, Ben Harper, Jack Johnson, Corinne Bailey Rae, Amy Winehouse, Russian Red... També interpretaran standards de jazz i bossanova.
Gina Berenguer és una jove cantant amb un talent sorprenent, amb una veu que no deixa indiferent, càlida, neta, directa i amb molt de soul. L'acompanya a la guitarra Guillem Jubany, músic professional i amb una llarga trajectòria amb el seu instrument.

Gina Berenguer - veu.
Guillem Jubany - guitarra.

Es faran dos passes: un a les 12:30 i l'altre a les 13:30.

entrada lliure.

 

IRISH CORNER

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 17 de març a partir de les 12:30 del migdia,
concert-vermut:

Irish Corner és una formació folk inspirada principalment en la música tradicional irlandesa i un punt de retrobament entre uns músics que arriben de llocs tan diversos com Irlanda, Itàlia, País Vasc, Andalusia i Catalunya.

Aquest trobament de cultures és el que confereix a Irish Corner sensibilitat i personalitat per a crear un so propi, enllaçant melodies tradicionals irlandeses amb sons d'altres llocs com Galícia, Itàlia o Canadà, entre altres.

Irish Corner convida l'espectador a convertir-se en participant a través de les cançons i balls. D'aquesta manera les seves actuacions no són només concerts sinó festes on la música i els balls són l'excusa per a generar emocions i alegries compartides.


MOYA SANDS (Irlanda): Violí, veu.
ALBERT PAMIES (Barcelona): Bouzuki, guitarra.
MONTSE RODRIGUEZ (Barcelona): Violí.
JOSEBA M. RIVERO (Pais Vasc): Bodhran.
MANUEL MENDEZ (Córdoba): Banjo, mandolina, veu. 

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

Nut Crackers i Sqalos

Correu electrònic Imprimeix PDF

Divendres, 8 de març, a les 10 del vespre, concert:

L'any passat vam oferir un concert a El Siglo juntament amb el grup Nut Crackers. Aquella experiència ens va deixar tan bon gust de boca que aquest any repetim.
En aquesta ocasió compartiran escenari el grup Nut Crackers i Squalos, oferint una selecció del millor del seu repertori, abarcant estils musicals des del swing a la cançó italiana al pop i rock dels 60s, 70s i 80s.
Us hi esperem!