Home Concerts
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Concerts

ALAIRE

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 21 d'abril a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:


Íntim, fresc, orgànic, sensible, talentós, diferent és el nou quartet que presenta Bea Garcia, “Alaire”. Un projecte on les cançons tenen personalitat pròpia, en el que la pluralitat d’estils conviu de forma carismàtica i les pinzellades del flamenc i el jazz flueixen de forma natural com a essència musical dels seus components.

La jove cantaora Bea García està acompanyada per la guitarra flamenca de Daniel da Silva i el contrabaix i la bateria de Juan Pablo Balcázar i Gonzalo del Val, respectivament, els quals tenyeixen de jazz la musicalitat del projecte. Quatre joves artistes amb una gran trajectòria musical que unifiquen la seva energia creativa per donar llum a “Alaire”.
 
Bea García – veu.
Daniel da Silva – guitarra flamenca.
Juan Pablo Balcázar- contrabaix.
Gonzalo del Val- bateria.
 

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.


entrada lliure.

 

 

AFRO BLUE

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte 13 d'abril, a partir de 3/4 d'11 de la nit, concert:

El Club de Jazz de Sant Cugat organitza aquest dissabte un nou concert. Es tracta d’Afro Blue el millor grup que hi ha actualment de Latin Jazz. Aquesta formació nascuda a Terrassa el 1999 té un repertori molt divertit i amb molta marxa, amb estàndards i composicions pròpies i versions de temes coneguts sempre amb arranjaments en clau de jazz llatí amb una clara referència a la música afroamericana del segle XX.

D'Afro Blue s'ha escrit el següent, d’entre altres coses: "El seu, és un jazz contemporani, absolutament tenyit de ritmes llatins ... Una barreja que neix i s'escolta amb gran naturalitat ... (Miguel Jurado. EL PAIS)". "El seu so s’escapa de qualsevol prejudici i etiquetatge ... impecablement executat per músics ja reconeguts de l'escena jazzística catalana ... (JM Adell. RÀDIO 4. RNE)" ... "un CD fresc, natural i abans que res viu ... destaca el desvergonyiment dels seus solos i la bellesa dels seus arranjaments ... (Aeroport jazz. Ràdio Insular)".

 

Xavier Figuerola - saxo tenor i soprano.

Guim Garcia - saxo alt.

Xavier Algans – piano.

Pepo Domenech - baix / contrabaix

Ricard Grau - bateria.

  

El programa del concert serà com sempre

21:00 h. Sopar opcional en el Xiringuito del Mercantic

22:45 h. Concert  entrada 12 €

24:00 h. Consumició barra i música

 

Sofia Ribeiro & Bartolomeo Barenghi

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 14 d'abril a partir de les 12:30 del migdia,
concert-vermut:

Sofia Ribeiro, jove cantant portuguesa dotada d’una veu de bellesa innata i extraordinària versatilitat, s’uneix al polièdric guitarrista italià Bartolomeo Barenghi per a formar un duo que, des del jazz, s’involucra en el camí de la diversitat estilística, amb particular atenció a la música portuguesa, pop i brasilenya. El duo es proposa despullar la música i presentar-la en la seva essència més pura: “Apenas”. Encisen des del primer moment pel seu particular univers sonor i ens conviden a viatjar a través d’atmosferes diferents, a l’interior d’una estètica íntima i refinada.

 

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

TRIO EL SIGLO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 7 d'abril a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

TRIO EL SIGLO

- Fundadors de El Siglo al Novembre del 2008 -

Potser hi hauria dos tipus de música, la música sagrada i la música de ball, la que és escoltada i la que s’escolta i es balla.

L’indret i l’acte a celebrar és el que dóna títols i estils a la música. "El Siglo" ha donat lloc a molts tipus d’actes i el seu Trio els ha acompanyat a tots.

En Daniel, l’Arrigo i en Néstor han tocat músiques amb artistes de tots estils per tot el món. Tete Montoliu, Moncho, Lou, Benet, J.L. Guerra, Gloria Estefan, Rita Pavone, Claudio Villa, Rolando Farias, Miguel Rios , Francesc Burrull, Lola Flores, Gato Pérez, Orq. Plateria, Lolita, Blay Tritono, Chab Samir, Denys Gonzalez, Festival de San Remo de la canço i un llarg etcètera, són uns pocs del artistes que els nostres companys han acompanyat.

I després de més de 300 actuacions tocant junts, tornen a Sant Cugat aquest diumenge.

 

Nestor Munt - trompeta
Arrigo Tomassi - acordió
Daniel Levy - bateria

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

DAVID MENGUAL TRIO

Correu electrònic Imprimeix PDF
Dissabte, 30 de març a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

alt

Joakim Lissmyr - Contrabaix
Roger Gutierrez - Bateria
David Mengual - Piano

entrada lliure