Home Concerts
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Concerts

Sofia Ribeiro & Bartolomeo Barenghi

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 14 d'abril a partir de les 12:30 del migdia,
concert-vermut:

Sofia Ribeiro, jove cantant portuguesa dotada d’una veu de bellesa innata i extraordinària versatilitat, s’uneix al polièdric guitarrista italià Bartolomeo Barenghi per a formar un duo que, des del jazz, s’involucra en el camí de la diversitat estilística, amb particular atenció a la música portuguesa, pop i brasilenya. El duo es proposa despullar la música i presentar-la en la seva essència més pura: “Apenas”. Encisen des del primer moment pel seu particular univers sonor i ens conviden a viatjar a través d’atmosferes diferents, a l’interior d’una estètica íntima i refinada.

 

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

TRIO EL SIGLO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 7 d'abril a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

TRIO EL SIGLO

- Fundadors de El Siglo al Novembre del 2008 -

Potser hi hauria dos tipus de música, la música sagrada i la música de ball, la que és escoltada i la que s’escolta i es balla.

L’indret i l’acte a celebrar és el que dóna títols i estils a la música. "El Siglo" ha donat lloc a molts tipus d’actes i el seu Trio els ha acompanyat a tots.

En Daniel, l’Arrigo i en Néstor han tocat músiques amb artistes de tots estils per tot el món. Tete Montoliu, Moncho, Lou, Benet, J.L. Guerra, Gloria Estefan, Rita Pavone, Claudio Villa, Rolando Farias, Miguel Rios , Francesc Burrull, Lola Flores, Gato Pérez, Orq. Plateria, Lolita, Blay Tritono, Chab Samir, Denys Gonzalez, Festival de San Remo de la canço i un llarg etcètera, són uns pocs del artistes que els nostres companys han acompanyat.

I després de més de 300 actuacions tocant junts, tornen a Sant Cugat aquest diumenge.

 

Nestor Munt - trompeta
Arrigo Tomassi - acordió
Daniel Levy - bateria

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

DAVID MENGUAL TRIO

Correu electrònic Imprimeix PDF
Dissabte, 30 de març a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

alt

Joakim Lissmyr - Contrabaix
Roger Gutierrez - Bateria
David Mengual - Piano

entrada lliure

 

MARGOT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 31 de març a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

Margot va néixer a la ciutat de Girona l'any 2012 com a nou repte musical i professional de les mans de Pere Peña (veu i guitarra), Jordi Herranz (guitarra) i Dani Gual (guitarra). Són un trio acústic de temes pròpis escrits en castellà amb caràcter pròpi i d'estils com el folk, blues i rock.

Música senzilla amb lletres introspectives de referències personals que són un reflex de les vivències i les experiències que amb els anys han anat acumulant i que es recullen en el primer disc que estan preparant anomenat "la reina de los mares no sabe nadar".

Pere Peña - veu i guitarra.
Jordi Herranz - guitarra.
Dani Gual - guitarra.

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.

 

SUSANA SHEIMAN & IGNASI TERRAZA QUARTET

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte 23 de març a les 22:45, concert:

El Club de Jazz de Sant Cugat ens porta un concert molt especial aquest mes de març: la Lady Day catalana, Susana Sheiman acompanyada ni més ni menys que del també el nostre gran pianista Ignasi Terraza. L'última vegada que Susana Sheiman i Ignasi Terraza van actuar els dos junts per a nosaltres va ser a finals del 2010. A més, aquest cop vindran acompanyats dels també gran Horacio Fumero al contrabaix -recent premiat pel Festival Internacional de Jazz de Terrassa com el Jazzterrassman del 2013- i Esteve Pi a la bateria.

Aquest quartet, en aquests moments està en l'onada del jazz d'aquí; doncs sense anar més lluny, aquest mes de març han actuat una setmana sencera al mític Cafè Central de Madrid.

 

El programa del concert serà com sempre:

21:00 h. Sopar opcional en el Xiringuito del Mercantic

22:45 h. Concert  entrada 13 €

24:00 h. Consumició barra i música