Home Concerts
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Concerts

ELS INCOMBUSTIBLES

Correu electrònic Imprimeix PDF

incombustiblesja

Diumenge 20 de Desembre (19:00h): actuació d' ELS INCOMBUSTIBLES, Rock & Remember, a EL SIGLO. Un recorregut per la història del Rock de veritat, el de sempre, la banda sonora de la nostra vida, en viu i en directe. Entrada lliure

 

Nit flamenca a EL SIGLO

Correu electrònic Imprimeix PDF

jose andres y el cafelete

Dijous 10 de de Desembre (22:30h) NIT FLAMENCA a EL SIGLO.
EL SIGLO MANAGEMENT presenta a JOSE ANDRÉS CORTÉS, guitarrista flamenc guanyador del BORDÓN MINERO 2009 (Festival Internacional de LA UNIÓN) , i el seu projecte “Alma Calé”, amb una formació de luxe que aglutina els més destacats flamencs joves de l’actualitat.

Llegiu-ne més...
 

Quartetto de Tres

Correu electrònic Imprimeix PDF

cuarteto_detres_elsiglo

 

Espectacle de músiques d’arrel tradicional d’arreu del món dirigit als més petits, però que fa les delícies dels seus pares. Busca la interactivitat amb el públic infantil, instant-lo a participar amb coros i coreografies.

Eugeni Gil: acordió, guitarra, harmònica, baix, percussió, palmes i alguna veu.
Noé Rivas: Veu, guitarra, cajón, percussions i palmes
Nestor Munt: trompeta, percussió i palmes

QUARTETTO DE TRES : MOU-TE! Vivim una època gris, de pors, de crisi, de paralització de les idees, d'Immobilisme... Davant d'això el Quartetto de Tres us proposem trencar amb tot això i moure's. Calen idees, cal gent que escolti, cal gent que surti al carrer i l'ompli de vida, de creació, de relacions humanes, de música. I això no s'aconseguirà si a nivell individual cadascú no fa el seu primer pas, d'aquí el títol d'aquest CD: MOU-TE! Nosaltres ja hem fet el nostre primer pas.