Home Concerts
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

El SIGLO

Concerts

concert-vermut Carlos Sarduy i Max Moya

Correu electrònic Imprimeix PDF
DDiumenge 29
12:30
 
Carlos Sarduy & Max Moya

alt

Aquest duet porten més de deu anys de recorregut tocant junts, i ens deleiteràn amb sons caribenys, afrobeat, electrònics i tot un repertori molt acurat pel moment del vermut del diumenge.


ENTRADA LLIURE I SERVEI DE BARRA

 

VICTOR DE DIEGO TRIO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 8 de setembre a partir de les 12:30, concert-vermut:El saxofonista basc afincat a Barcelona Víctor de Diego, presenta el seu sisè treball discogràfic com a líder titulat Tribute. Acompanyat de Jordi Gaspar al contrabaix i Gonzalo del Val a la bateria, troba una via d’expressió diferent a la seva proposta habitual en forma de quartet. Tot i que no és la primera vegada que treballa en aquest format, reprèn ara una formació que ofereix una música en la que la llibertat, frescor i interactuació entre els músics són una de les seves característiques més importants. El trio interpreta música de grans compositors de jazz com Monk, Cole Porter o Coltrane, i temes i arranjaments propis, sempre amb una visió personal condicionada per l’absència d’instruments harmònics de manera que el resultat és una música creativa, directa i interactiva.
 
Victor de Diego – saxo tenor i soprano
Jordi Gaspar – contrabaix
Gonzalo del Val – bateria

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure
 

TRIO EL SIGLO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge, 1 de setembre a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

 

Després del descans durant l'agost, tornem de les vacances amb les piles carregades i amb ganes d'oferir-vos, com sempre, una programació musical variada que amenitzi els migdies dels diumenges a El Siglo.

I és per això que no hi havia millor opció que reemprendre l'activitat musical amb el Trio El Siglo, ja conegut per tots nosaltres.

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure
 

GINA&GUILLEM DUO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 28 de juliol a partir de les 12:30 del migdia, concert-vermut:

Gina&Guillem Duo neix de la unió de Guillem Jubany, guitarrista professional amb una llarga trajectòria i de Gina Berenguer, una jove cantant amb un talent sorprenent i una veu que no deixa indiferent, càlida, neta, directa i amb molt de soul.

Interpretaran versions d'Adele, Ben Harper, Jack Johnson, Corinne Bialey, Amy Winehouse, Russian Red, apart d'estàndards de jazz i bossanova.

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

 
entrada lliure.
 

FRAN SUÁREZ PIANO TRIO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge 21 de juliol, a partir de les 12:30, concert:

 

El pianista i compositor xilè Francisco Suárez, habitant a Barcelona i inmers en una constant recerca creativa musical, presenta el seu nou trio de piano juntament amb Paco Perera al contrabaix i Jordi Herreros a la bateria.

Aquesta proposta proposa una mirada intensa i personal a la clàssica formació de piano trio, demostrant que aquest format, tot i la seva llarga tradició i arrelament en el món del jazz, encara pot aportar sorpreses i ser vehicle per a l’entrega de noves músiques capaces de parlar a les sensibilitats actuals. Amb la composició de música original, la improvisació i la investigació tímbrica i harmònica com a protagonistes principals, el trio es presenta amb una sèrie de temes originals que formaran part del CD que estan preparant.

Bebent de fonts tan diverses com el jazz, hip-hop, rock i el funk, la proposta musical del trio conforma una cridada d’atenció tant a la raó com al cor: una música que vol ser un llenguatge d’apropament a les profunditats de l’ànima humana. Tot això expressat a través d’un pianíssim amb majúscules i una textura instrumental de trio que mostra un treball refinat i subtil alhora que fresc i espontani.

Es faran tres passes: un a les 12:30, el segon a la 1:15 i el darrer a les 14:00.

entrada lliure.